Home>Koelhuispanelen > Ems-isolier® paneel EM Snap

Ems-isolier® paneel EM Snap

Ems-isolier® paneel EM Snap

Ems-isolier® koelhuis paneel EM Snap

Het Ems-isolier® paneel EM Snap voldoet aan de extra eisen op het gebied van paneelvoeg, montage en brandgedrag, door de Snap-In voeg. Dit paneel kan worden gebruikt in koel/vrieshuizen en “blast chillers” op dezelfde manier als het standaard EM paneel.  

CE label

CE labeling is een vereiste voor producten die onder de Europese standaard vallen. Volgens de Bouw Producten Reglementen (Construction Products Regulations), zij zijn verbonden met een prestatieverklaring die de producent/leverancier standaard moet aanbieden aan de klanten. De informatie op het CE label kan gemaakt worden volgens verschillende procedures. Het bepaald alleen welke informatie moet worden gegeven. Het CE label is daarom geen kwaliteitsmerk en wordt ook niet gemonitord door interne of onafhankelijke partij.
 

FM certificaat

Het FM certificaat is een interne goedkeuring door het Amerikaanse verzekeringsbedrijf FM Global. Het wil ervoor zorgen dat het verzekerings risico geminimaliseerd wordt door te controleren op de naleving van hun eisen. De certificaten worden uitgegeven door een dochteronderneming, FM Approavals, nadat er diverse producten getest zijn. Het certificaat FM Approvals heeft een aantal regels die specifiek zijn voor deze testen, waarbij de product specificaties worden getest in alle mogelijke manieren. Tot nu toe is EMS geslaagd voor de brandtesten in overeenstemming met "FM 4880 voor onbeperkte hoeveelheden" voor alle sandwichproducten die geproduceerd worden met het schuim TKD312. Hiervoor vindt  jaarlijkse kwaliteitscontrole plaats. Er wordt momenteel gewerkt aan een certificaat voor ems-isolier® POLAR
 

ISO 14001

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen.Ons milieumanagementsysteem moet ervoor zorgen dat onze sandwichpanelen op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier worden geproduceerd. Mede dankzij ons ISO 14001 certificaat en de hoge isolatiewaarde van bij uitstek ems-isolier® POLAR zijn onze producten uitermate geschikt om gebruikt te worden in BREEAM projecten.
 

Brandveiligheids kwalificaties

Als eerste bouwelement met een isolatie core van PIR schuim, heeft het ems-isolier® paneel met IPN schuim een brandklasse van B-S1,d0 en een brandwerendheid tot EI60  overeenkomstig DIN EN 130501-2, en ook is het goedgekeurd voor een brandwerendheids klasse E90.
 

Ems-isolier® FIREtec® systems

Zertifikat Firetec Ems-isolier® FIREtec® systems met PIR isolatie kernen helpen tegen verspreiding van brand doordat zij geen bijdrage leveren aan de brand. De panelen zijn zelfdovend en kenermerkend door hun minimale rookontwikkeling. Hierdoor vallen ze in de beste brandklasse  (in combinatie met het hoogst mogelijke isolerende vermogen) waardoor er een verlaging kan zijn van verzekeringspremies. 

Brandklasse B-S1,d0

Als eerste bouwelement met een isolatie core van PIR schuim, heeft het ems-isolier® paneel met IPN schuim een brandklasse van B-S1,d0 en een brandwerendheid tot EI60  overeenkomstig DIN EN 130501-2, en ook is het goedgekeurd voor een brandwerendheids klasse E90.Al onze PIR-schuim formules zijn zelfdovend en geven bij brand een minimale rookontwikkeling.

Door gebruik te maken van ons Ems-isolier® paneel met zijn opmerkelijke isolerende potentie en brandwerendheid, kunt u profiteren van lagere verzekeringskosten en overheidssubsidies.

Gecertificeerd en goedgekeurd 

Staal met een coating die permanent de kwaliteit beschermd. Onze panelen hebben verzinkte staalplaat en een extra organische coating.

DU 9002

DU 9002

SP 9002

SP 9002

SP 9010

SP 9010

SP 7016

SP 7016

SP 9006

SP 9006

SP 9007

SP 9007

SP 7035

SP 7035

SP 9001

SP 9001

ROESTRVRIJ STAAL

ROESTRVRIJ STAAL

 

Andere kleuren op aanvraag!

Oppervlakte en profilering

Oppervlakte
 

Surfaces EM snap

© 2016 - Hoesch Bausysteme GmbH | Created by Bluesoft